Рецептите на Моцца
Насладете се на някои от специалните рецепти на нашия майстор готвач Моцца.
ПЪСТЪРВА СЪС СПАНАК А ЛА МОЦЦА
2 пъстърви до 150 гр.
350 гр. спанак
сол, чесън, екзотични подправки
Обезкостените пъстърви се пълнят със спанак и се приготвят на пара.
ТЕЛЕШКИ СТЕК – ПРОЛЕТ – 87
Телешко бон филе – 350 гр.
Микс от горски гъби
Сос Демиглас
СВИНСКИ РЕБРА
Специални свински ребра от прасета порода – Кемберой, на възраст от 4 месеца.
Използват се средната част на реброто с дължина 12 см. и дебелина 1,5 см.
Мариноват се в мед, сол, мащерка, черен пипер, дафинов лист и зeлен чай и остават да престоят 78 часа.
Пекат се на фурна 25 мин. и след това се опушват на барбекюто по 2 мин. от двете страни.